NVCL pro kosmetickou přípravu

NVCL pro kosmetickou přípravu

N-vinylkaprolaktam používaný v kosmetických přípravcích, zejména pro vlasové kosmetické přípravky jako prostředek pro úpravu vlasů.
Je netoxický, průhledný, bezbarvý, nelepivý, má dobrý stylingový účinek, není příliš hygroskopický a má dobrou konzistenci.
Chat teď

Podrobnosti o produktu

jméno výrobku

N-Vinyl kaprolaktam CAS 2235-00-9

Synonyma

N-vinylkaprolaktam; 1-Ethenylazepan-2-on; 1-vinylhexahydro-2H-azepin-2-on; 1-Ethenylhexahydro-2H-azepin-2-on; NVCL

Molekulární vzorec

C8H13NO

Molekulární váha

139.1949

Číslo CAS

2235-00-9

Popis

U vlasové kosmetiky se zvyšuje použití gelových formulací. Prostředek na úpravu vlasů v takovém gelovém přípravku a gelový přípravek by měl splňovat následující technické podmínky, jmenovitě netoxický, transparentní, bezbarvý, nelepivý, dobrý stylingový účinek, ne příliš hygroskopický a mají dobrou konzistenci.

Kosmetická formulace pro vlasovou kosmetiku, obsahující kopolymer čínského N-vinylkaprolaktamu a N-vinyl-heterocyklických sloučenin.

Dosavadní stav výroby N-vinylkaprolaktamu obsahuje kopolymery N-vinyllaktamů, jako je Luviskol K, Luviskol VA Luviquat Hold nebo Luviskol Plus (BASF) pro použití v kosmetických přípravcích, zejména ve vlasových kosmetických přípravcích. Je obzvláště užitečný jako vlasový styling složení.

Zde použité kopolymery také vykazují určité vlastnosti, které je třeba zlepšit. Kromě určitých neiontových kopolymerů, jako jsou Luviskol K90, K30, Luviskol VA 64 (BASF) nebo polyvinylformamid, je většina gelů zakalená až neprůhledná. Snadnost absorpce vody a lepivost vlasů ošetřených těmito kopolymery je také vysoká. Efekt stylingu je také třeba vylepšit.

Výrobci N-vinylkaprolaktamu CAS 2235-00-9 nyní zjistili, že monomery obsahující N, které mohou být kationtovány, výhodně v obsahu nepřesahujícím 5% hmotnostních, výhodně 2-4% hmotnostních, mohou vyrábět zejména transparentní gely s dobrými nastavovacími účinky Lepidlo. Nyní bylo překvapivě zjištěno, že malé množství monomeru C může vést k významnému zlepšení výkonu.

DE-C 12 61 822 popisuje kopolymery N-vinylkaprolaktamu, například N-vinylimidazolu a N-vinylpyrrolidonu. Kopolymer se používá jako činidlo pro snížení migrace pigmentu během procesu barvení vláknitého materiálu pigmentovým barvicím roztokem.


Hot Tags: nvcl pro kosmetický přípravek, Čína, výrobci, dodavatelé, továrna

Dotaz

You Might Also Like