Titania pro kosmetiku

Titania pro kosmetiku

Oxid titaničitý lze také použít v různých kořeních, opalovacích krémech, mýdlových vločkách, bílém mýdle a zubní pastě.
Chat teď

Podrobnosti o produktu

Oxid titaničitý má extrémně stabilní chemické vlastnosti a je to kyselý amfoterní oxid. Při pokojové teplotě sotva reaguje s jinými prvky a sloučeninami. Nemá žádný vliv na kyslík, amoniak, dusík, sirovodík, oxid uhličitý a oxid siřičitý. Je nerozpustný ve vodě, tuku, zředěných kyselinách, anorganických kyselinách a zásadách. Je rozpustný pouze ve vodíku. Kyselina fluorová. Avšak působením světla může oxid titaničitý podléhat nepřetržité redoxní reakci a má fotochemickou aktivitu. Tento druh fotochemické aktivity je zřejmý zejména při ultrafialovém ozáření anatasového oxidu titaničitého. Tato vlastnost činí z oxidu titaničitého nejen fotosenzitivní oxidační katalyzátor pro určité anorganické sloučeniny, ale také fotosenzitivní redukční katalyzátor pro určité organické sloučeniny.


Distribuce použití: 60% pro povlaky, 15% až 17% pro plasty a gumu, 13% až 15% pro výrobu papíru, 10% až 12% pro svařování elektrodových chemikálií a keramiky Oxid titaničitý má vysoký index lomu a stabilitu, dobrý úkryt a lesk a jedná se o vysoce kvalitní bílý pigment. Proto je široce používán v malířském, papírenském, plastikářském, gumárenském, chemickém vláknu, emailu a dalších průmyslových odvětvích. Komerční oxid titaničitý se obecně dělí na 2 úrovně: vysoce kvalitní rutilní oxid titaničitý a nízký stupeň anatasového oxidu titaničitého. Cena na mezinárodním trhu je o 50% až 80% vyšší než cena na druhém trhu.


Mnoho lidí má iluzi, že oxid titaničitý je anorganická sloučenina a chemický průmyslový produkt, který nelze použít při výrobě kosmetiky, ale ve skutečnosti tomu tak není. Oxid titaničitý je ekologický jedovatý bílý pigment, se silnou krycí schopností, bělostí a jasem. Výrobci Titania se často používají v kosmetickém průmyslu a nepoškozují lidské tělo.


Protože oxid titaničitý je netoxický a mnohem lepší než olovnatá bílá, téměř všechny druhy vonných prášků používají oxid titaničitý k nahrazení olovnaté bílé a zinkové bílé. Do vonného prášku lze přidat pouze 5% - 8% oxidu titaničitého, aby se získala trvalá bílá barva, díky které je vůně hladší a má přilnavost, absorpci a krycí schopnost. Oxid titaničitý v kvaši a studené smetaně může snížit mastný a transparentní pocit. Oxid titaničitý lze také použít v různých jiných kořeních, opalovacích krémech, mýdlových vločkách, bílém mýdle a zubní pastě. Nachází se v přípravcích na péči o pleť na opalovací krém nebo v čisticím pichlavém teplém prášku a pudru používaném v létě; je obsažen v make-upu a voňavém prášku; dokonce i oxid titaničitý je přítomen v laku na nehty naneseném nehty; a používáme ji. Rtěnka, balzám na rty, podšívka na rty, prášek na oční stíny, oční stíny atd. jsou také neoddělitelné; konečně má také nezastupitelné postavení v řasence a pleťovém mléku


Hot Tags: titania pro kosmetiku, Čína, výrobci, dodavatelé, továrny

Dotaz

You Might Also Like